« Sluit menu
microdermabrasie-behandeling
microdermabrasie-behandeling
microdermabrasie-behandeling
"Zichtbaar resultaat"
"Zichtbaar resultaat"

Huid vernieuwen met een microdermabrasie behandeling: resultaat in 1 – 4 behandelingen

Heb je last van een doffe, onzuivere huid of kleine acnelittekens? Een microdermabrasie behandeling biedt dan een uitkomst. Microdermabrasie klinkt als een ingewikkelde behandeling, maar dit is echter niet het geval. Eenvoudig uitgelegd wordt met deze behandeling een dun laagje van de huid verwijderd door zeer fijne kristallen over de huid te schuren. Hierdoor worden verstoppingen in de huid verwijderd, raakt de huid beter doorbloed en wordt meer collageen aangemaakt. De huid zal zachter aanvoelen en egaler tonen.

Een microdermabrasie behandeling wordt veel gebruikt als voorbehandeling op huidverjonging en/of een acné behandeling. Heb je last van onzuiverheden op je huid? Wees gerust, een microdermabrasie behandeling kan uitkomst bieden.

Wat kan je behandelen met een microdermabrasie behandeling?

Met een microdermabrasie behandeling stimuleer je de aanmaak van nieuwe huidcellen. Je verbetert je huidstructuur en conditie van de huid. We kunnen het volgende behandelen:

 • Onzuivere huid
 • Fijne rimpels of lijnen
 • Pigmentvlekjes
 • Grove poriën
 • Ruwe en grove huid
 • Schade in de huid vanwege zonlicht
 • Oppervlakkige Littekens
 • Huidveroudering (door roken)
 • Verkleuring in de huid

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Deze behandeling is nagenoeg voor iedereen geschikt. Met uitzonderingen daar gelaten, zoals wanneer de huid veel ontstekingen heeft. Vaak wordt een microdermabrasie behandeling bij Lasercentrum Biltstraat gecombineerd met een laserbehandeling of een peeling voor een optimaal resultaat.

Onze huidtherapeuten nemen tijdens het intakegesprek uitgebreid de tijd om je huidprobleem te bespreken. Vervolgens stippelen we samen een behandelplan uit inclusief totaal aantal behandelingen. Zo weet je niet alleen hoeveel behandeling je nodig hebt, maar ook wat de bijbehorende tarieven zijn.

Hoe werkt een microdermabrasie behandeling in de praktijk?

De huid wordt voorafgaand aan de behandeling gereinigd. Vervolgens wordt de mond van de microdermabrasie op de huid geplaatst en trekt de huidtherapeut langzaam banen over de huid. De behandelmond blaast heel hard microkristallen af op de huid die door het trekken van de banen schuren over de huid. Hierdoor wordt de bovenste huidlaag verwijderd waardoor de huid er frisser uit gaat zien en onzuiverheden en littekens verminderd. Daarnaast zuigt de behandelmond de microkristallen weer op en stimuleert daarmee de doorbloeding.

Voordelen van een microdermabrasie behandeling bij Lasercentrum Biltstraat

Géén ingewikkelde vakjargon of onduidelijkheden omtrent het te verwachte resultaten. Verwacht van ons duidelijke taal en een helder behandelplan. Wij helpen je graag bij het oplossing van je huidprobleem en het verbeteren van je huidconditie. Een samenwerking met Lasercentrum Biltstraat betekent het volgende:

 • Vaste tarieven per behandeling: zo weet je altijd waar je aan toe bent
 • BIG-geregistreerde huidtherapeuten: onze huidtherapeuten zijn op de hoogte van recente ontwikkelingen en volgen jaarlijks meerdere keren bijscholing
 • 13 lasers i.p.v. één ‘one size fits all’ laser: wij kijken naar je specifieke huidprobleem in combinatie met je huidtype. Vervolgens kijken we naar de meest geschikte laser.
 • Duidelijke taal en helder behandelplan

Hoe ziet de huid er na een microdermabrasie behandeling uit?

De behandeling voelt aan alsof de huid licht ‘geschuurd’ wordt. Dit is vrijwel pijnloos, afhankelijk hoe sterk behandeld wordt. Na de behandeling zal de huid rood zijn en kunnen er rode strepen en/of kleine schaafwondjes ontstaan. Ook kan het voorkomen dat er na 1-2 dagen lichte schilfers op de huid kunnen ontstaan.

Dit zijn bekende gevolgen van de behandeling. Dit kan 1 tot enkele dagen aanhouden. Dit is afhankelijk van de intensiteit van de behandeling en conditie waarin de huid verkeert. Onze huidtherapeuten vertellen je hier graag meer over tijdens het intakegesprek en na de behandeling.

Hoeveel behandelingen heb je nodig?

Het benodigde aantal behandeling is afhankelijk van de huidconditie. Over het algemeen geldt dat er op oudere leeftijd meer behandelingen nodig zijn. Het advies is om 3 tot 6 microdermabrasie behandelingen te doen. Hierdoor bereik je een optimaal en langdurig resultaat.

Samen met onze huidtherapeut wordt er een op maat gemaakt behandelplan gemaakt. Hierdoor weet je precies wat je kan verwachten van het totaal aantal behandelingen.

Tarieven microdermabrasie behandeling

Een microdermabrasie behandeling valt onder de huidverjonging tarieflijst. Er zijn twee verschillende tarieven bij deze behandeling. De prijs is afhankelijk van de soort laser waarmee de behandeling wordt gecombineerd. De Erbium:Glass laser zal meer resultaat boeken bij huidveroudering terwijl de nd:YAG laser meer resultaat geeft bij een jongere acnehuid.

 Behandeling   Prijs in €  Opmerkingen 
 Huidverjonging Peeling of Microdermabrasie & Yag Laser 160,00  40 minuten 
  Peeling of Microdermabrasie & Erbium:Glass Laser (1 zone) 195,00 40 minuten 
  Peeling of Microdermabrasie & Erbium:Glass Laser hele gelaat €295,00 60 minuten
  Peeling diverse keuzes 100,00 20 minuten 

Afhankelijk van de conditie van je huid heb je gemiddeld 3 tot 6 behandelingen nodig.

Worden de kosten vergoed door verzekeraars?

Of de kosten worden vergoed is afhankelijk van de indicatie waarbij de behandeling wordt toegepast. Acnetherapie wordt door zorgverzekeraars vaak vergoed vanuit een aanvullend pakket. Lasercentrum Biltstraat voldoet aan alle eisen van de zorgverzekeraars. Om te weten of je recht hebt op vergoeding adviseren wij om je polisvoorwaarden na te kijken of contact op te nemen met je zorgverzekeraar.

 

Microdermabrasie behandelen in de omgeving Amsterdam – Utrecht – Almere & Eindhoven

We beschikken over vier klinieken namelijk in Amsterdam, Utrecht, Almere en Eindhoven. In alle vestigingen tref je BIG-geregistreerde huidtherapeuten die op de hoogte zijn van de hedendaagse oplossingen en technieken. Maak een afspraak bij een kliniek in je regio. Naast microdermabrasie behandelingen doen we de volgende behandelingen:

Contactformulier
Contact & afspraak
Plan uw gratis consult online
Stel uw vraag per e-mail
Spreek direct met een specialist